Nyinflyttad

Välkommen till BRF Ordonnansen 10!

Vi i styrelsen vill hälsa dig varmt välkommen till BRF Ordonnansen 10. Som du kanske redan vet är vi en liten förening som består av 58 lägenheter, alla i huset på Värtavägen 59. Var vänlig och läs igenom våra allmänna regler och råd i samband med denna information.

  • Namnskylt Storholmen ska normalt sett sköta så att ditt namn kommer upp på namntavlan, det sker dock som tidigast vid nästkommande rondering. Tar det lång tid kan du ringa dem på tel. 08-520 252 00
  • Internet Internetanslutning betalas i samband med månadsavgiften. Vi har avtal med leverantören Ownit som levererar en snabb uppkoppling (100/100 Mbit/s). För att få tillgång till uppkopplingen krävs att du skapar ett konto via deras portal. Du kan till en extra kostnad få ännu snabbare hastighet (upp till 1 Gbit/s). Kontakta Ownit vid frågor/support: www.ownit.se.
  • TV När det gäller TV är vi inte anslutna till någon tjänsteleverantör. Valfri tjänsteleverantör som kan leverera TV via internet bör vara möjligt. Det går också bra att gå via Ownit (bredbandsleverantören) till en extra kostnad för TV-utbudet.
  • Parkering För att kunna parkera på gatan utanför får ni söka boendeparkering, detta gör ni på stockholm.se. (Det finns även ibland möjlighet att hyra parkeringsplatser hos Sssb (via Q-Park) på andra sidan gatan). Det är inte tillåtet att parkera på hustomten.
  • Bostadsrättstillägg Du behöver teckna en försäkring med bostadsrättstillägg, då detta inte betalas via bostadsrättsföreningens försäkring. Konsumentservice har en översiktlig jämförelse över gällande hemförsäkringar
  • Balkongfond Medlemmar med balkong betalar in till en gemensam balkongfond i samband med den normala avgiften. Denna fond används för att bekosta de framtida underhåll som krävs för balkongerna.
  • Städdagar Förutom kontinuerlig städning via våra leverantörer anordnas en vår- och höststädning av styrelsen för föreningsmedlemmarna.
  • Reparations- och ombyggnadsarbeten Vänligen klicka här.
  • Felanmälan och kontaktuppgifter till våra leverantörer Vänligen klicka här.

Som nyinflyttad förstår vi om du har många frågor. Ta gärna kontakt med oss i styrelsen om du är osäker på något. Vi hjälper gärna till. Vilka som är medlemmar i styrelsen kan du se på anslaget som sitter på tavlan mittemot postboxarna. Läs på anslagstavlan kontinuerligt, där kommer ny information komma upp.

Tänk på att alla boende är delägare i föreningen och delar ett gemensamt ansvar för att det ser snyggt ut och fungerar så att vi alla kan trivas. Kom gärna med synpunkter och förbättringar!
Vi hoppas att du kommer trivas på Värtavägen 59.